Tracking en tracing

De basis van het wagenparkbeheersysteem van locatienu

Met het track en trace systeem van locatienu bent u altijd op de hoogte waar uw auto’s zich bevinden. Of u nu één, twee of 150 auto’s rond heeft rijden. Binnen een paar muisklikken krijgt u real-time inzicht in uw volledige wagenpark. De mogelijkheden die u daardoor tot uw beschikking krijgt zijn enorm. Net als de kosten die u gaat besparen. Een paar voorbeelden?

  • Nieuwe, veel efficiëntere routes voor uw chauffeurs
  • Inzicht in welk voertuig kan het snelst ter plaatse zijn bij spoedklussen
  • Waar en hoe lang staan uw auto’s stil?
  • Nauwkeurig aankomsttijden doorgeven aan uw klanten.

Stuur uw wagenpark efficiënt aan met tracking en tracing van locatienu

Naast realtime locatiebepaling krijgt u inzage in reistijd, gemaakte stops, gereden kilometers en gewerkte uren. Maar ook onderwerpen zoals het in kaart brengen van brandstofverbruik, tankgedrag en het koppelen van data aan uw eigen systemen behoort tot de vele mogelijkheden. Het tracking en tracing systeem van locatienu verdient zichzelf in no-time terug.

Meer informatie over het tracking en tracing systeem van locatienu

Bent u nieuwsgierig geworden? Bent u op zoek naar meer informatie over het track en trace systeem van locatienu? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder en geven met plezier een antwoord op al uw vragen.

1. Inbouwen

Nadat u besloten heeft het wagenparkbeheer systeem van locatienu te gebruiken komt één van onze monteurs bij u langs om de GPS-unit(s) in uw wagen(s) te monteren. Het inbouwen duurt gemiddeld zo'n 45 minuten per auto. De GPS-unit wordt netjes en onzichtbaar weggewerkt.

2. Inpluggen

Als u in plaats van het uitgebreide wagenparkbeheersysteem kiest voor de rittenregistratie van locatienu dan krijgt u per auto een GPS-plug toegezonden. Deze kunt u zelf eenvoudig in de OBD-poort van uw wagen(s) monteren. Na het plaatsen van de plug is het systeem 'live'.

3. Meten

Na het installeren van GPS-unit(s) of GPS-plug(gen) kunt u de gegevens die door uw wagen(s) worden verzonden direct realtime bekijken in het overzichtelijke dashboard. Deze is vanaf iedere locatie bereikbaar via de web-interface of via de gratis locatienu app op uw smartphone.

4. Weten

De rapportages in de systemen van locatienu zijn altijd up-to-date. Zodra u inlogt ziet u realtime de locatie van uw wagen(s). In de overzichtelijke rapportages, die met een paar muisklikken oproepbaar zijn, ziet u alle data met betrekking tot uw routes, locaties en pauzes.

Tracking en tracing is de basis van het systeem van locatienu

Download onze app

Het systeem van locatienu kan worden bediend en geraadpleegd met behulp van een app voor Android en IOS smartphones en tablets. Download de gratis app in de Google Play Store of de Apple Store!

Google Play
Apple Store

Vrijblijvende demo

Met het wagenparkbeheersysteem van locatienu kunt u letterlijk alle kanten op. Met onze eigen software en eigen programmeurs kunnen wij onze totaaloplossing precies passend voor uw bedrijf inrichten. Neem nú contact op voor een vrijblijvende demonstratie van alle mogelijkheden. We komen graag bij u langs!

Bereikbare service

U kunt ons 7 dagen per week van 08:00 tot 22;00 uur bereiken. We zijn er voor u!

Eigen programmeurs

Onze programmeurs kunnen uw wensen doorvoeren. Samen komen we verder!

Voor bedrijf en ZZP'er

Rittenregistratie voor ZZP'ers en wagenparkbeheer voor bedrijven. Wij doen het voor u!

Eigen software

De systeemsoftware is door ons zelf ontwikkeld. Door onze eigen programmeurs!

Moderne technologie

Vooroplopend met onze technologie zoeken we naar de modernste oplossingen.

100% fiscusproof

Onze rittenregistratie voldoet volledig aan alle wensen van de Belastingdienst.