Monitoring van temperaturen

Temperatuurmonitoring van geconditioneerd vervoer

Zijn voedselveiligheid en de juiste toepassing van HACCP belangrijke elementen in uw bedrijfsvoering? Het geconditioneerd vervoer van voedingsmiddelen is een belangrijke schakel in het traject van etenswaren. De eisen van opdrachtgevers en de diverse voedselveiligheidsinstanties worden steeds hoger. Voor leveranciers en vervoerders is het zaak om aan alle eisen te kunnen blijven voldoen. Het realtime temperatuur monitoring systeem van locatienu helpt u hierbij.

  • Monitoring van temperatuur én luchtvochtigheid
  • Voorkom productverlies door bederf
  • Overzichtelijke rapportages voor afnemers en voedselveiligheidsinstanties
  • Van laden tot lossen realtime inzicht in uw vervoerscondities
  • Noodzakelijke monitoring voor borgingscertificaten
  • Kom de afspraken met leverancier en klant aantoonbaar na
  • Waarschuwingsmeldingen bij incidenten

Temperatuur monitoring en rapportage

Met het wagenparkbeheersysteem van locatienu is het mogelijk de temperatuur en luchtvochtigheid in transportmiddelen voor geconditioneerd vervoer te monitoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trailers en bestel- en aanhangwagens. Realtime temperatuur monitoring is dé manier om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van uw (verse) lading gewaarborgd blijft. Zelfs als een transportmiddel uit meerdere compartimenten bestaat met verschillende temperatuurzones. Het systeem van locatienu laat de temperatuurschommelingen realtime in een overzichtelijke rapportage zien.

Sterker staan

Het kunnen overleggen van een overzichtelijke rapportage zorgt voor duidelijkheid en voorkomt onzekerheden. Met de rapportages kan sluitend worden aangetoond dat de omstandigheden tijdens het geconditioneerde vervoer correct zijn geweest. En dat de aanlevertemperatuur voldeed aan de gestelde eisen.

Meer informatie over het systeem van locatienu?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de temperatuur en luchtvochtigheid monitoring van locatienu? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We komen graag bij u langs om u een vrijblijvende demonstratie van ons systeem te geven.

1. Inbouwen

Nadat u besloten heeft het wagenparkbeheer systeem van locatienu te gebruiken komt één van onze monteurs bij u langs om de GPS-unit(s) in uw wagen(s) te monteren. Het inbouwen duurt gemiddeld zo'n 45 minuten per auto. De GPS-unit wordt netjes en onzichtbaar weggewerkt.

2. Inpluggen

Als u in plaats van het uitgebreide wagenparkbeheersysteem kiest voor de rittenregistratie van locatienu dan krijgt u per auto een GPS-plug toegezonden. Deze kunt u zelf eenvoudig in de OBD-poort van uw wagen(s) monteren. Na het plaatsen van de plug is het systeem 'live'.

3. Meten

Na het installeren van GPS-unit(s) of GPS-plug(gen) kunt u de gegevens die door uw wagen(s) worden verzonden direct realtime bekijken in het overzichtelijke dashboard. Deze is vanaf iedere locatie bereikbaar via de web-interface of via de gratis locatienu app op uw smartphone.

4. Weten

De rapportages in de systemen van locatienu zijn altijd up-to-date. Zodra u inlogt ziet u realtime de locatie van uw wagen(s). In de overzichtelijke rapportages, die met een paar muisklikken oproepbaar zijn, ziet u alle data met betrekking tot uw routes, locaties en pauzes.

Monitoring temperatuur geconditioneerd vervoer door locatienu

Download onze app

Het systeem van locatienu kan worden bediend en geraadpleegd met behulp van een app voor Android en IOS smartphones en tablets. Download de gratis app in de Google Play Store of de Apple Store!

Google Play
Apple Store

Vrijblijvende demo

Met het wagenparkbeheersysteem van locatienu kunt u letterlijk alle kanten op. Met onze eigen software en eigen programmeurs kunnen wij onze totaaloplossing precies passend voor uw bedrijf inrichten. Neem nú contact op voor een vrijblijvende demonstratie van alle mogelijkheden. We komen graag bij u langs!

Bereikbare service

U kunt ons 7 dagen per week van 08:00 tot 22;00 uur bereiken. We zijn er voor u!

Eigen programmeurs

Onze programmeurs kunnen uw wensen doorvoeren. Samen komen we verder!

Voor bedrijf en ZZP'er

Rittenregistratie voor ZZP'ers en wagenparkbeheer voor bedrijven. Wij doen het voor u!

Eigen software

De systeemsoftware is door ons zelf ontwikkeld. Door onze eigen programmeurs!

Moderne technologie

Vooroplopend met onze technologie zoeken we naar de modernste oplossingen.

100% fiscusproof

Onze rittenregistratie voldoet volledig aan alle wensen van de Belastingdienst.