Rittenregistratie

De rittenregistratie van locatienu..., voor bedrijf én ZZP'er!

Handmatig uw eigen rittenregistratie bijhouden kost tijd. Veel tijd. Het rittenregistratiesysteem van locatienu zorgt ervoor dat al uw ritten worden geregistreerd in een eenvoudig te gebruiken, duidelijk en overzichtelijk systeem. Een systeem dat zorgt voor rapportages die volledig voldoen aan de voorwaarden van de Belastingdienst. Het enige wat ú nog hoeft te doen is rijden. Wij zorgen voor de rest. De overzichtelijke rapportages zijn via onze webinterface of onze gratis app overal binnen enkele muisklikken toegankelijk.

De rittenregistratie van locatienu

Een primair doel van een rittenregistratie is u van een sluitende rapportage te voorzien waarin aangetoond wordt dat u op jaarbasis niet meer dan 500 kilometer privé met uw zakelijke auto hebt gereden. Het rittenregistratiesysteem van locatienu zorgt automatisch voor een rapportage welke aan alle voorwaarden van de Belastingdienst voldoet. U bent verlost van het tijdverslindende handmatig bijhouden van uw rittenregistratie.

Zakelijk of privé?

Optioneel kan een schakelaar in het dashboard worden ingebouwd waarmee u met één klik kunt aangeven of de rit privé of zakelijk is. Een ideale oplossing voor bijvoorbeeld ZZP’ers die zakelijk met een privé-auto rijden. Op de rapportage ziet u op de kilometer nauwkeurig hoeveel u privé of zakelijk met uw auto hebt gereden. U krijgt een sluitend overzicht in handen welke u kunt gebruiken om bijvoorbeeld een percentage van de btw over de onderhoudskosten van uw auto terug te vorderen.

Urencriterium

Om voor sommige ondernemersaftrekken in aanmerking te komen, zoals bijvoorbeeld de zelfstandigenaftrek of de startersaftrek, is één van de vereisten dat u moet voldoen aan het urencriterium zoals beschreven door de Belastingdienst. U moet als ondernemer in het kalenderjaar tenminste 1.225 uren aan uw onderneming besteden. Naast facturabele uren mag u ook de duur van andere werkzaamheden meetellen. Bijvoorbeeld telefoongesprekken, administratieve werkzaamheden, onderhoud aan uw website, meetings bij klanten en de tijd dat u voor uw bedrijf onderweg bent in uw auto. Voor het laatste voorbeeld, de tijd dat u voor uw bedrijf onderweg bent in uw auto, is onze rittenadministratie ideaal. Naast het aantal gereden kilometers houdt de rittenadministratie van locatienu namelijk ook de rijtijden bij.

  • Een sluitende rittenadministratie
  • Voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst
  • Realtime informatievoorziening
  • Overal toegang via web of app
  • Overzichtelijke rapportages
  • Eenvoudig in gebruik
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag support

Alles via de app

Het schakelen tussen een privé of zakelijke rit kan ook met onze gratis app. Met de app kunt u ook al uw rapportages genereren, uw routes achteraf bekijken en bijvoorbeeld gereden snelheden nakijken.

Meer informatie over de rittenregistratie van locatienu

Bent u nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden welke het rittenregistratiesysteem van locatienu u kan bieden? Neem dan contact met ons op. Wij laten u graag vrijblijvend zien wat wij voor u kunnen betekenen.

1. Inbouwen

Nadat u besloten heeft het wagenparkbeheer systeem van locatienu te gebruiken komt één van onze monteurs bij u langs om de GPS-unit(s) in uw wagen(s) te monteren. Het inbouwen duurt gemiddeld zo'n 45 minuten per auto. De GPS-unit wordt netjes en onzichtbaar weggewerkt.

2. Inpluggen

Als u in plaats van het uitgebreide wagenparkbeheersysteem kiest voor de rittenregistratie van locatienu dan krijgt u per auto een GPS-plug toegezonden. Deze kunt u zelf eenvoudig in de OBD-poort van uw wagen(s) monteren. Na het plaatsen van de plug is het systeem 'live'.

3. Meten

Na het installeren van GPS-unit(s) of GPS-plug(gen) kunt u de gegevens die door uw wagen(s) worden verzonden direct realtime bekijken in het overzichtelijke dashboard. Deze is vanaf iedere locatie bereikbaar via de web-interface of via de gratis locatienu app op uw smartphone.

4. Weten

De rapportages in de systemen van locatienu zijn altijd up-to-date. Zodra u inlogt ziet u realtime de locatie van uw wagen(s). In de overzichtelijke rapportages, die met een paar muisklikken oproepbaar zijn, ziet u alle data met betrekking tot uw routes, locaties en pauzes.

Download onze app

Het systeem van locatienu kan worden bediend en geraadpleegd met behulp van een app voor Android en IOS smartphones en tablets. Download de gratis app in de Google Play Store of de Apple Store!

Google Play
Apple Store

Vrijblijvende demo

Met het wagenparkbeheersysteem van locatienu kunt u letterlijk alle kanten op. Met onze eigen software en eigen programmeurs kunnen wij onze totaaloplossing precies passend voor uw bedrijf inrichten. Neem nú contact op voor een vrijblijvende demonstratie van alle mogelijkheden. We komen graag bij u langs!

Bereikbare service

U kunt ons 7 dagen per week van 08:00 tot 22;00 uur bereiken. We zijn er voor u!

Eigen programmeurs

Onze programmeurs kunnen uw wensen doorvoeren. Samen komen we verder!

Voor bedrijf en ZZP'er

Rittenregistratie voor ZZP'ers en wagenparkbeheer voor bedrijven. Wij doen het voor u!

Eigen software

De systeemsoftware is door ons zelf ontwikkeld. Door onze eigen programmeurs!

Moderne technologie

Vooroplopend met onze technologie zoeken we naar de modernste oplossingen.

100% fiscusproof

Onze rittenregistratie voldoet volledig aan alle wensen van de Belastingdienst.