Rijgedrag van chauffeurs

Voorkom negatieve reclame en bespaar op onderhoudskosten

Er zijn een paar feiten die niet over het hoofd mogen worden gezien. Op bedrijfsauto’s staat vaak reclame. Reclame van uw eigen bedrijf. Asociaal rijgedrag is een grote irritatiefactor in het verkeer. Als u chauffeurs in dienst hebt met een op z’n minst pittig rijgedrag wordt dit door de reclame op uw bedrijfsauto direct aan uw bedrijf gekoppeld. En negatieve reclame is echt géén reclame. Met het systeem van locatienu kunt u het rijgedrag van uw medewerkers monitoren. En ze daar op aanspreken mocht dat nodig zijn.

  • Het rijgedrag van uw medewerkers in een sluitend overzicht
  • Maak rijgedrag op duidelijke en makkelijke manier bespreekbaar
  • Bespaar kosten door een lager brandstofgebruik
  • Voorkom hoge onderhoudskosten
  • Verminder de CO2-uitstoot van uw wagenpark
  • Beding korting op uw verzekeringspremie

Het rijgedrag van uw chauffeurs monitoren

Het monitoren van het rijgedrag van uw medewerkers kan tot verrassende inzichten leiden. Te snel rijden leidt tot hogere brandstofkosten en een hogere CO2-uitstoot. Daarnaast is harder remmen en sneller optrekken inherent aan een pittige rijstijl. Waardoor de onderhoudskosten stijgen omdat onderdelen sneller slijten. En niet te vergeten…, als u het rijgedrag van uw chauffeurs goed in kaart kunt brengen is een lagere verzekeringspremie niet uitgesloten. Het systeem van locatienu bouwt uitgebreide bestuurdersprofielen op. Houdt grip op de goede naam van uw bedrijf en bespaar kosten.

Meer informatie?

Bent u nieuwsgierig geworden? Bent u op zoek naar meer informatie over het wagenparkbeheersysteem van locatienu? Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder en geven met plezier een antwoord op al uw vragen.

Nadat u besloten heeft het wagenparkbeheer systeem van locatienu te gebruiken komt één van onze monteurs bij u langs om de GPS-unit(s) in uw wagen(s) te monteren. Het inbouwen duurt gemiddeld zo'n 45 minuten per auto. De GPS-unit wordt netjes en onzichtbaar weggewerkt.

Als u in plaats van het uitgebreide wagenparkbeheersysteem kiest voor de rittenregistratie van locatienu dan krijgt u per auto een GPS-plug toegezonden. Deze kunt u zelf eenvoudig in de OBD-poort van uw wagen(s) monteren. Na het plaatsen van de plug is het systeem 'live'.

Na het installeren van GPS-unit(s) of GPS-plug(gen) kunt u de gegevens die door uw wagen(s) worden verzonden direct realtime bekijken in het overzichtelijke dashboard. Deze is vanaf iedere locatie bereikbaar via de web-interface of via de gratis locatienu app op uw smartphone.

De rapportages in de systemen van locatienu zijn altijd up-to-date. Zodra u inlogt ziet u realtime de locatie van uw wagen(s). In de overzichtelijke rapportages, die met een paar muisklikken oproepbaar zijn, ziet u alle data met betrekking tot uw routes, locaties en pauzes.

Locatienu maakt het rijgedrag van chauffeurs inzichtelijk

Download onze app

Het systeem van locatienu kan worden bediend en geraadpleegd met behulp van een app voor Android en IOS smartphones en tablets. Download de gratis app in de Google Play Store of de Apple Store!

Google Play
Apple Store

Vrijblijvende demo

Met het wagenparkbeheersysteem van locatienu kunt u letterlijk alle kanten op. Met onze eigen software en eigen programmeurs kunnen wij onze totaaloplossing precies passend voor uw bedrijf inrichten. Neem nú contact op voor een vrijblijvende demonstratie van alle mogelijkheden. We komen graag bij u langs!

Bereikbare service

U kunt ons 7 dagen per week van 08:00 tot 22;00 uur bereiken. We zijn er voor u!

Eigen programmeurs

Onze programmeurs kunnen uw wensen doorvoeren. Samen komen we verder!

Voor bedrijf en ZZP'er

Rittenregistratie voor ZZP'ers en wagenparkbeheer voor bedrijven. Wij doen het voor u!

Eigen software

De systeemsoftware is door ons zelf ontwikkeld. Door onze eigen programmeurs!

Moderne technologie

Vooroplopend met onze technologie zoeken we naar de modernste oplossingen.

100% fiscusproof

Onze rittenregistratie voldoet volledig aan alle wensen van de Belastingdienst.