Screenshots

Om een globale indruk van onze applicatie te krijgen klikt u simpelweg op onderstaande schermafbeeldingen.

realtime

Track & Trace: Altijd realtime inzage in de locaties en afgelegde routes.

U kunt uw voertuigen gezamenlijk of afzonderlijk in kaart brengen en ziet zo de afgelegde route en gemaakte stops. Start- en aankomsttijden alsmede duur van de stops tot op de seconde nauwkeurig in beeld.

afgelegde ritten

De afgelegde ritten, stops en pauzes netjes in kaart.

De ritten en tussenliggende stops kunt u in handige tabellen weergegeven opvragen. Op basis van deze informatie heeft u een sluitende urenadministratie van uw medewerkers.

voertuigen overzicht

Voertuigenoverzicht, planning en onderhoud.

locatienu.nl biedt meer dan kilometerregistratie, rittenregistratie en urenregistratie. Ook biedt het een administratietool om uw wagenpark te beheren. Zo kunt u in het voertuigenoverzicht bijvoorbeeld APK gegevens, onderhoud en voertuiggeschiedenis beheren.

rapportages

Rapportages van alle historische rijbewegingen direct opvraagbaar.

U kunt van alle historische rijbewegingen uitgebreide rapportages opvragen. Zo heeft u bijvoorbeeld altijd een sluitende kilometeradministratie t.b.v. de belastingdienst en houdt u uw bijtelling in de hand.

grafieken

Duidelijke grafieken en tabellen om rijgedrag en stiptheid te beoordelen.

Met het voertuig volgsysteem van locatienu.nl heeft u grip op het rijgedrag van uw medewerkers. Bij een geconstateerde verkeersovertreding kunt u de gegevens naar voren halen en ziet u wie hiervoor verantwoordelijk is.

gebieden

Stel gebieden in en ontvang (alarm) meldingen.

Het kan nuttig zijn om een klant te informeren over de verwachte aankomsttijd van uw voertuig. Teken een gebied op de kaart en er wordt een (waarschuwings-) mail of sms verzonden zodra uw voertuig deze doorkruist.

Offerte aanvragen Demo aanvragen

Laat ons u bellen!-
© locatienu.nl 2010 - 2018 - Alle rechten voorbehouden • Sitemap