Voordelen

Als ondernemer heeft u wel iets beters te doen dat tijd besteden aan de papieren rompslomp van uw wagenpark. Het track & trace systeem van locatienu.nl neemt u alle administratie uit handen! Bij ons geen kleine lettertjes. Met locatienu.nl weet u precies waar u aan toe bent.

 • Belastingdienst Approved

  Automatische kilometerregistratie ⁄ voorkom bijtelling

  De rapportages van locatienu.nl voldoen aan de eisen van de Belastingdienst. U hoeft zelf geen kilometerregistratie meer bij te houden of uw medewerkers vragen naar hun kilometeradministratie. Alle gemaakte ritten kunt u weergegeven in overzichtelijke rapporten eenvoudig opvragen. Alleen al de tijdsbesparing die dit oplevert maakt het voertuig volgsysteem van locatienu.nl de moeite waard.

 • urenregistratie

  Urenregistratie ⁄ chauffeursidentificatie

  Met het identificatiepakket van locatienu.nl weet u altijd wie er verantwoordelijk is voor de gegenereerde gegevens van uw voertuigen. Handig als een voertuig door meerdere collega’s wordt gebruikt. U weet altijd wie waar is geweest en heeft een sluitende urenregistratie van uw medewerkers.

 • Volgen

  Real-time uw wagenpark volgen

  Dankzij de wereldwijde GPS-plaatsbepaling kunt u uw voertuigen en lading elk gewenst moment live lokaliseren via internet. Dit levert belangrijke informatie op voor het managen van uw voertuigen en personeel. U ziet snel of uw voertuigen optimaal ingezet worden, de beste routes gekozen worden en of uw personeel zich aan afspraken houdt.

 • diefstal

  Diefstalbeveiliging

  Bij diefstal en onrechtmatig gebruik van uw voertuig lokaliseert u deze eenvoudig door in te loggen op locatienu.nl. Zo bent u de overtreders altijd een stap voor en kunt u passende maatregelen treffen. Ook kunt u alarmmeldingen instellen. U krijgt dan bijvoorbeeld een sms of mail als een voertuig rijbewegingen maakt buiten de door u afgebakende kaders zoals tijd, gebied of chauffeurs ID.

 • Temperatuurregistratie

  Temperatuurregistratie

  Ook is locatienu.nl uw adres voor het in monitoren van uw geconditioneerd product. Naast de kilometerregistratie en ritregistratie wordt dan ook de temperatuur geregistreerd zodat u te allen tijde de kwaliteit van uw product kunt waarborgen.

 • Ecologisch

  Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  Maakt u gebruik van het track & trace systeem van locatienu.nl dan heeft u grip op uw buitendienst. Uw ritten zijn efficiënter, uw routes logischer. Tevens zorgt de aanwezigheid van het voertuig volgsysteem voor een bewustzijn onder uw medewerkers, zij zullen zuiniger rijden en brandstof besparen.

Offerte aanvragen Demo aanvragen

Laat ons u bellen!-
© locatienu.nl 2010 - 2018 - Alle rechten voorbehouden • Sitemap